Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

06-06-2023 GENEL

Profesyonel Basketbolcular Derneği kuruldu

Profesyonel Basketbolcular Derneği, Basketbol Süper Ligi’nde forma giyen sporcuları temsil etmek amacıyla kuruldu.

Profesyonel Basketbolcular Derneği kuruldu

Sporcuların haklarını korumak, geliştireceği projeler ve yapacağı iş birlikleriyle sporcuların kariyerleri ile sosyal hayatlarına katkıda bulunmak sporcuları birlik olarak temsil etmek amacıyla kurulan derneğin, üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla tanıtım toplantısını gerçekleştirildi.

Espressolab Roastry ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısına dernek başkanı Furkan Aldemir, yönetim kurulu üyeleri Buğrahan Tuncer, Burak Can Yıldızlı, Can Korkmaz, Doğuş Özdemiroğlu, Göksenin Köksal, Kartal Özmızrak ve Melih Mahmutoğlu da katıldı. Dernek üyelerinin de katılım gösterdiği basın toplantısında yönetim kurulu ve derneğin hukuk danışmanı Av. Salim Baki derneğin tanıtımı adına konuşmalarını gerçekleştirdi.

Derneğin logosunun tanıtımıyla başlayan basın toplantısında demeç veren Furkan Aldemir, derneğin Basketbol Süper Ligi’nde oynayan sporcular ile kurulduğunu, hali hazırda derneğin 118 üyesi olması ile birlikte derneğin sadece Türkiye pasaportuna sahip sporcuları değil, BSL’de oynayan tüm sporcuları temsil etmek üzere hayata geçirildiğini belirtti.

BASKED isminin sadece bir dernek adı altında kalmaması adına markalaşmak üzerine patent başvurularının olduğunu, yine markalaşmak adına iş birlikleri ve sponsor anlaşmaları üzerine güzide kuruluşlarla görüşmeler içinde bulunulduğu belirten Dernek Yönetim Kurulu, hem dernek üyelerinin kişisel gelişimi hem de Türkiye basketboluna katkı sağlamak üzere projeler gerçekleştirmek istediklerini de demeçlerine eklediler.

Dernek adına konuşmalarını gerçekleştiren Yönetim Kurulu üyeleri Melih Mahmutoğlu,Buğrahan Tuncer, Göksenin Köksal ve derneğin üyesi Doğuş Balbay Profesyonel Basketbolcular Derneği’nin Türkiye basketbolu için öneminden ve sporcuların birlik olmasının sağlayacağı faydalardan bahsederken, dernek hukuk danışmanı Av. Salim Baki gelişen basketbol kültüründe profesyonelleşmenin basketbola olumlu anlamda katacaklarına dikkat çekti.

Derneğin tanıtımı amacı ile düzenlenen basın toplantısı, etkinliğe katılan değerli basın mensuplarının sorularının da cevaplanması ile derneğin İletişim ve Operasyonlar Sorumlusu Recep Bilal Aksu, medya ekibi Bıyık Medya, logo tasarımcısı Elif Öndeş olarak tanıtıldıktan sonra fotoğraf çekimi ile sona erdi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250