Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

24-02-2024 GENEL

Akhisargücü'nden milli takıma...

Akhisargücü alt yapısından yetişen 2 sezon Akhisargücü formasını terleten, bu sezon kiralık olarak Ergüspor kulübünde basketbol oynayan 2010 doğumlu Akhisarlı Fatma Bayram milli takım kampına davet edildi

Akhisargücü'nden milli takıma...

Akhisargücü Spor kulübü Başkanı Nihat Uz yaptığı açıklamada "Sporcumuz Fatma Bayram 27 Şubat 2 Mart tarihlerinde Kocaeli'nde yapılacak kampa katılıp ay yıldızlı formayı taşıması bizleri gururlandırmıştır. Ali Şefik Ortaokulu Beden eğitimi öğretmeni Süleyman Caner'in keşfedip, Kadın takımları antrenörümüz İ.Berati İncebay'ın emekleri için hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. İ.Berati İncebay Hocamızın rahatsızlığı ve devam eden tedavi sürecin de kendisine bu özel anlamlı gelişme aracılığıyla bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor acil şifalar diliyoruz.
Akhisarlı basketbol sevdalılarına yol açma gayretiyle sayısız kulübe transfer ettiğimiz gençlerimizin yanına birde Milli Takım gururu ekliyoruz. Başta ailesine, sporcumuz Fatma'yı, keşfeden Süleyman Caner'e, Kulüp Antrenörümüz İ.Berati İncebay'a ve bu sezon kiralık gittiği Takımın antrenörü Neslihan Doğan'a Akhisargücü Spor Kulübü olarak teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki bu başarı ile daha nice kız ve erkek sporcularımız Ay-yıldızlı formayı giyerek Ülkemizi temsil edeceklerdir dedi.
Sporcunun velisi İsa Bayram yaptığı açıklamada "Öncelikle basketbolu bizle tanıştıran ve gelişimi için büyük uğraşlarda bulunan akhisargücü ailesine, antrenörleri İ.Beraati incebay, İrfan Gürmen, Berkay Koçak, Furkan Menekşe ve ayrıca süleyman caner hocama çok teşekkür ederiz. Kızımın bu seviyelerde milli takım gibi bir organizasyonun kampına layık görülmesi benim için bir gurur. Tekrardan emeği geçen herkese ve Akhisargücü ailesine çok teşekkür ederiz" dedi.
Haber: Akhisar/ÖZEL




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250