Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

04-03-2014 TANER BAŞ
TANER BAŞ

TANER BAŞ

AKHİSAR BELEDİYESPOR SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Yeni bir sezon öncesi, tüm basketbolseverlere  basketbolig'den tekrar merhabalar;

Geçen sezon boyunca, Akhisar Belediyespor'un iyi bir oyun kurucuya ihtiyacı olduğunu dile getirdik. Belki imkanların yetersizliği belki farklı bakış açıları nedeniyle iki uzun ABD'li oyuncu ile sezonu bitirirken, yine playoff'dan döndük.

Geçen sezon Beko Basketbol ligine çıkmayı belki bizden bile fazla isteyen tek insan Başkan Hüseyin Eryüksel'di. Playoff son maçındaki isteğini ve heyecanını görmenizi isterdim.

Futbol takımımız süper ligde kalırken, basketbolda bir üst lige çıkmamız; Akhisar'ı belki de sporun başkenti yapacaktı. İnanılmaz bir prestij, tanıtım imkanı adeta avuçlarımızdan kaydı gitti.

Son iki hafta, transferde takımımız inanılmaz bir ivme kazandı.  Mali Milli Piyango'dan pivot Hakan Yapar ve Gelişim Koleji'nden forvet oyuncu Özgün Ünver, Amerikalı oyun kurucu Nic Wise'in ardından; Akhisar Belediye, Beko Basketbol Liginde mücadele eden Mersin BŞB kadrosunda yer alan Fatih Eravcı'yı transfer etti. Arka arkaya gelen bu transferler bizleri inanılmaz derecede heyecanlandırdı. Neyazık ki, takımımız maddi nedenlerle antremanlarını İzmir'de yaptığı için şu ana kadar yeni transferli izleme şansı bulamadık.

Umuyoruz ve inanıyoruz ki; bu sene Beko Basketbol Ligine yükseleceğiz. Başkan ve taraftar buna inanıyor. Teknik heyet ve basketbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz.
 




TANER BAŞ Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250