Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

28-03-2015 ATEŞ ÖZERK

Futbol ve Basketbol şubeleri ayrılmalıymış...
Her halde sizde benim anladığımı anlıyorsunuz.
Karşıyaka Spor Kulübü'nde her iki şube de ayrı yönetimlerle yönetiliyor, özerk olarak çalışıyorlar hiç bir şekilde kendilerine ana yönetim tarafından müdahele olmuyor.
O zaman basketbol takımımızın teknik adamı neyi kastediyor, başka bir isim altında kendisine 7.5 milyon yaratacak bir federe kulüp istiyor. Böyle bir durumun olmasının mümkün olmadığını bilmiyor mu?
Yönetimdekiler kendisine anlatmıyor mu?
103 yıllık şerefli bir tarihe sahip olan kulübümüz ve 1931 de Hamdi beyin kurduğu basketbol takımımızın Türkiye deplasmanlı liginin en eski takımı olduğu gibi 41 yıldır bu ligte oynamaktadır. İlelebettir Karşıyaka Spor Kulübü olarak faaliyetine devam edecektir, kulübümüzün anayasası budur ve değişmez. Bu fikir kimden çıkmıştır, eğer sponsordan kaynaklanıyor ise geçmişte yaptıkları gibi bir takım alarak 3. Ligden başlayabilirler ama Karşıyaka adını kullanamazlar. Bu formaya emek vermiş rahmetli olan ve hayatta olanlara saygısızlık olmuyor mu?
Verdiği röportajda bütçenin arttırılmasını ve 7.5 milyona çıkmasını istiyor haklıdır. Büyük hedeflerin varsa 6.cı yabancı alınmalı bench te kuvvetli olmalıdır. 12.000 kişilik bir kapalı salon yapılmalı isim hakkı bir sponsora verilmelidir.
Bu günlerin konusu olan stadyum yerine Belediye arazisi kendine ait olan arenayı yıkıp yenisini yapabilir bunu birçok defa yorumladım. Belediye de yücelmek istiyorsa hemen bu projeye başlamalıdır.
Teknik konuya gelince sezon başında almadığımız 5 numarayı sonra alırız felsefesiyle ertelemiş olabilir, sonra da bütçe el vermediği için bu transfer gerçekleşmemiştir. Yine aynı şekilde Dixon back up ı alınmamıştır. Bu transferlerin gerçekleşmesi maddi konulara dayanır. Kulübümüzün bu kadar borç içine girmesinin sebebi aşırı harcamalar değil midir?
Ben başarılı olayım benden sonrası tufan zihniyeti bizi bu günlere getirmemiş midir?
 Karşıyaka Spor Kulübü bir bütündür asla ayrılık ve bölünmeler olamaz.




ATEŞ ÖZERK Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250