Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Türk Telekom'un Genel Menajeri Önder Külçebaş oldu

Türk Telekom Spor Kulübü’nde yeni sezon yapılanması doğrultusunda, kulübün eski alt yapı koordinatörü Önder Külçebaş, Genel Menajer olarak görev yapacak.

Türk Telekom'un Genel Menajeri Önder Külçebaş oldu

Türk Telekom Spor Kulübü’ndeki yeni göreviyle ilgili değerlendirmede bulunan Külçebaş, alt yapıya son yıllarda verilen önemin artırıldığına işaret etti. Tüm yaş kategorilerinde mücadeleci bir takım kurmayı amaçladıklarını söyleyen Külçebaş şu ifadeleri kullandı: “Hedefimiz, ligde ve Avrupa kupalarında kaliteli basketbol oynayarak, Türk Telekom ekolünün sürdürülebilirliğini sağlamak. Bunun için de disiplinli, agresif bir kadro kurmak için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz.
Ankara’nın Basketbol Süper Ligi’ndeki tek temsilcisi olarak, seyircilerimizi mutlu etmek, hedeflerimizi güçlü tutmak istiyoruz.”

Türk Telekom’da altyapı koordinatörlüğü görevini yürüttü
Basketbolculuk kariyerine Galatasaray’da başlayan Külçebaş, başta Banvit, TED Koleji, Trabzonspor olmak üzere, Basketbol Süper Ligi’nin birçok takımında forma giydi. Basketbolu bırakmasının ardından 2020 yılında Türk Telekom’un alt yapı koordinatörlüğü görevini üstlendi. Külçebaş son olarak, Fenerbahçe’nin pilot takımı olan Fenerbahçe Koleji’nin Genel Menajerliği görevini yürütüyordu. 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250