Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

TKBL Federasyon Kupası'nda OGM Orman ve Çankaya Üniversitesi finalde

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası’nda oynanan yarı final karşılaşmalarının ardından finale OGM Orman ile Çankaya Üniversitesi yükseldi.

TKBL Federasyon Kupası'nda OGM Orman ve Çankaya Üniversitesi finalde

Kupanın ilk yarı final mücadelesinde OGM Orman, Bornova Beckerspor’u 65-57’lik skorla mağlup ederek finale yükseldi. İkinci finalist ise İstanbulgücü'nü 60-48'lik skorla geçen Çankaya Üniversitesi oldu. Final karşılaşması yarın saat 18:00'da oynanacak ve TBF TV'den canlı yayınlanacak.

Tofaş Spor Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında OGM Orman ve Çankaya Üniversitesi antrenör ve oyuncularının görüşleri şu şekilde:

Furkan Sağlık (OGM Orman)
“Çok zorlu bir fikstürden geldik. Sakatlarımız ve yorgun oyuncularımız var. Ancak biz kupa motivasyonuyla çok güzel galibiyetler alıp finale kaldık. Kupanın Ankara’ya gidecek olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.  Kupayı; vefat eden sporcumuz Burcu Taşbaş’a götürmek istiyoruz. Bu motivasyonla oynayacağız.”

Seda Atlı (OGM Orman)
“Zorlu Bornıva Becker karşılaşmasının ardından finalde olduğumuz için mutluyuz. Kupanın Ankara’ya geleceği için çok mutluyuz.”

Çağrı Özek (Çankaya Üniversitesi)
“Kupanın Ankara’ya gideceği için çok mutluyuz. İki Ankara takımı finalde oynayacak. Kazanmayı çok isteriz ama sonuç çok da önemli yok. Tüm takımlar finale kalmak isterdi, biz de bunu başardık. Çok iyi durumda odluğumuzu söyleyemem. Bir çok takım buraya gelmeyi hak etti. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Rakibimize de başarılar diliyoruz.”

Gülşah Çelebi (Çankaya Üniversitesi)
“Burada mücadele eden 8 takımında ellerine sağlık. Hepsi kaliteli oyunculardan kurulu... Çok kaliteli maçları geride bıraktık. İki takım finale kalacaktı ve OGM Orman ile birlikte finale yükseldik. İki takıma da başarılar diliyorum.”


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TKBL FEDERASYON KUPASI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250