Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

TEVRİZ DURA:''AŞUT AİLESİ 100-200’E BAKMAZ''

1996 yılında basketbol ailesine giren son on yılı bir yıl TB2L olmak üzere Türk Basketbolu’na büyük hizmetler veren Adanaspor’da Aşut Mersin Basketbol’un lige katılmama haberini alındıktan sonra buruk bir sevinç yaşandı.

TEVRİZ DURA:''AŞUT AİLESİ 100-200’E BAKMAZ''

Konu ile kulübün resmi sitesinde açıklama yapan Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura şu sözlere yer verdi.

SEVİNELİM Mİ? ÜZÜLELİM Mİ?

Aşut Mersin’in TB2L’ye katılmaması haberini basketbolda sevdiğim dostlarım tarafından aldım. Üzücü olan bir kulübün bin bir emekle kurulup kurulduğu sene lige katılmaması madalyanın öbür yüzüne gelince tabi ki biz ligi dördüncü bitirdiğimiz için sıra bileğimizin hakkıyla Adanaspor’a geliyor. Aşut Mersin Basketbol Kulübü Başkanı Sayın Fatih Aşut… Çok yakından tanımamamıza rağmen dürüst ve kaliteli bir insan… Benim hiçbir zaman için Aşut takımıyla sorunum olmadı. Türk Basketbolu’na kötü anlamda hizmet eden, insanları birbirine düşüren o kişi de kendini iyi biliyor! Benim kavgam ondandır ve belki bugün kapanma olayında o kişinin de parmağı olabilir. Sevinelim mi? Üzülelim mi? Bu buruk sevinç oldu bizde.

AŞUT AİLESİ 100-200’E BAKMAZ

Sayın Fatih Aşut’un 100-200.000 liraya tenezzül etmeyeceğine inanıyorum. Mersin’de tanınmış bir aile olan Aşut Ailesi de bu hülle yoluna başvurmayacağına inanıyorum. Bizde o kadar parayı verip kolay yolu seçebilirdik. Ama bizim Onursal Başkanımız Sayın Şevki Adalı: “Ben Adanaspor’un isminin önüne hiçbir takımım ismini katmam… çıkarsanız adam gibi oynarsınız bileğinizin gücüyle çıkarsınız’’ diyerek karşı çıkmıştır. Aslında işin doğrusu bu ama maalesef ki birileri çıkıyor veriyor 200-300.000 lirayı bizim gibi takımların emeğini çalıyorlar. Bugün FIBA Başkanı Sayın Turgay Demirel'in bu işe karşı çıkacağını, Aşut Ailesi’nin de bu işe gireceğine inanmıyorum. En kısa sürede Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne davet bekliyoruz.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250