Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

26-01-2022 GENEL

Sporcu Besinleri

Sporcular beslenme şekilleri spor yapmayan bireylere göre farklılık gösterir.

Sporcu Besinleri

Bunun sebebi spor yapan kişilerin yapmayan kişilere göre daha fazla enerji harcamasıdır. Sporcu besinleri olarak geçen birçok besin vardır. İçeriklerine göre sınıflandırma yapılır. 

Her sporcunun yaptığı spora göre, harcadığı enerjiye göre, kilosuna göre ve daha birçok etmene göre sporcu besinleri tüketimi yapması gerekir. Bu besinlerin içeriğinde karbonhidrat, protein, yağ, vitamin ve mineral gibi birçok besin öğesi bulunması gerekir. Sebebi ise bu besin öğeleri ile beraber vücudun ihtiyacının karşılanmasıdır. Bir sporcu için karbonhidratlar enerjide oldukça önemli, proteinler kas onarımı ve yapımında oldukça önemlidir.

Sporcu Besinlerinde Protein Tozları

Protein tozları günümüzde oldukça tercih edilen sporcu besinleri arasındadır. Kişilerin alması gereken, vücutlarının gereksinimini sağlayan bütün içeriklere sahip olmasından dolayı oldukça avantajlıdır. Vejetaryen beslenen sporculara özel de içerikleri bulunduğu için her sporcu istediği besine rahatlıkla ulaşabilir. 

Özellikle spor sonrası, öncesi gibi alanlarda da kullanıma uygun olduğu için zaman kaybına yol açmaz. Sizler de kaslarınızı güçlendirmek, formunuzu korumak ve çok daha fazlasına sahip olmak için bütün ürünlere https://www.protein34.com/ sitesinden ulaşabilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250