Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

06-12-2021 GENEL

Saten Gömlek

Üst giyim türlerinden olan gömlekler farklı çeşitlerle üretiliyor.

Saten Gömlek

Kadınların sıkça tercih ettiği kıyafetler arasında yer alan saten gömlek modelleri de bunlardan biri. Saten gömlekler dökümlü yapısıyla ve parlaklığıyla dikkat çeken kıyafetlerdendir. Gözleri kamaştıran bu gömlekler dört mevsim kullanılabilir tarzda üretiliyor.

Zarafetin göstergesi olan saten gömlek modelleri sade ve şıklığı seven kadınların en çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Saten gömlekler kısa kollu, kolsuz, uzun kollu tarzlarda üretiliyor. Parlak görünümü ile dikkatleri üzerine toplayan bu ürün gündelik yaşamdan özel gecelere kadar pek çok alanda rahat kullanım sağlıyor. Özellikle yaz aylarında tercih edilen saten gömlekler siyah İspanyol paça ve stiletto ayakkabılarla muazzam bir görünüm sağlıyor.

Saten Gömlek Fiyatları

Yapısı ile ipeği andıran saten gömlek modelleri pudra, krem rengi,  siyah, bordo, parlament mavisi gibi renkleri en çok tercih edilenler arasında ön sıralarda yer alıyor. Sizler de cazip fiyatlarla tarzınızı yansıtan saten gömlekleri https://www.beyyoglu.com/collection/gomlek sitesinden güvenle alabilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250