Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Mehmet Çıvgın: ''En iyi üçüncü olmak istiyoruz''

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi’nde F Grubu'nda mücadele edecek olan Uşak temsilcisi Anadolu 64'ün başantrenörü Mehmet Çıvgın, güçlü ekiplerle aynı grupta olmalarına rağmen finallere çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Mehmet Çıvgın: ''En iyi üçüncü olmak istiyoruz''

Becker 35 Albatros ve Kırçiçeği Bodrum Basket gibi iki iddialı takımla aynı grupta olmayı bir şanssızlık olarak görmediğini belirten Çıvgın, "Bosna Basket, Bursa Zeytin Gençlik, Bağlar Belediyespor da rakiplerimiz. Onları yenerek en iyi üçüncü olmak istiyoruz. Bu dönemde 4 transfer yaptık. Onlarla beraber alacağımız 6 galibiyetle en iyi üçüncü olmak istiyoruz. İyi bir takımımız var, takıma güveniyoruz, antrenmanlarımız sürüyor. Yarın da İzmir’e gidiyoruz, güzel bir maç olacağını düşünüyoruz. Grubumuz çok da kötü sayılmaz. Diğer gruplara baktığımızda herkes birbirini yenebilecek güce sahip. Oysa bizim alacağımız 6 galibiyet bizi en iyi üçüncü yaparak 8’li finallere taşıyacaktır" dedi.

Diyarbakır biletlerimizi aldık

Bağlar Belediyespor maçı için Diyarbakır'a gitme konusunda bir çekinceleri olmadığını da dile getiren Çıvgın, "Biz Diyarbakır’a gideceğiz, uçak biletlerini de aldık. Oradaki yöneticiler de bizleri havaalanında karşılayacaklarını, güvenlik açısından hiçbir sıkıntı olmayacağını, bizlere şehri gezdireceklerini teyit ettiler. İstanbul’da da yüz yüze görüştük. Bu konuşmalar olmasaydı da gidecektik ama verdikleri güvenceler de içimizi rahatlattı. İyi olacağını düşünüyorum, korkulacak bir durum yok" diyerek, bu maçın da zevkli geçmesini dilediğini belirtti.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250