Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

GEMLİK GÜCÜMSPOR'DAN TEŞEKKÜR...

Gemlik Gücüm Spor Kulübü, 2013-2014 sezonunda aldığı başarılı sonuçların karşılığında ilçeyi ve ili 2014-2015 sezonunda TB3L'de temsil etme onurunu yaşatan gerçek kahramanlarına teşekkür etti.

GEMLİK GÜCÜMSPOR'DAN TEŞEKKÜR...

 

 
Bursa Sheraton otelde düzenlenen yemekte Bursa Vali Yrd. Sayın Bilal ÇELİK Bursa Büyük Şehir Bld. Yrd. Sayın Abdullah KARATAĞ ,Gemlik Kaymakamı Sayın Cahit IŞIK, Gemlik Belediye Bşk. Yrd. Nazmi KOÇAK ,Gemlik Gençlik Hiz.ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Adil TUNÇ, Borusan Holding adına Sayın Mustafa İZGİ, Gemlik Gübre adına Sayın Ali Galip KÜREKSİZ, Roda Port adına Sayın Ali AÇIL ,Aktaş-1 Lojistik adına Sayın Faik AKTAŞ, Akran Nakliye adına Sayın Ayhan KORKMAZ, 145 Tır Koop. adına Sayın Recep AKGÜN, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar odası adına Sayın İsmail BEKİ, Tomakay adına sayın Ertan OKAY , Güngör Zeytincilik adına Sayın Emin GÖNGÖR , Aydın Madencilik adına Sayın Ceyhan AYDIN, Yılmazlar İnşaat  adına Sayın Tevfik YILMAZ, Okay Zeytincilik adına Sayın Mehmet OKAY , Gemlik Spor Yönetim Kurulu ,Gemlik Çotanak Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Gemlik Amatör Spor Kulüpleri adına Sayın Fatih KEKE , Kumla Spor Yönetim kurulu , Faruk AĞDEMİR Nakliye adına Osman AĞDEMİR, Peynirci BABA adına Salim KARATAŞ ve Birçok önemli kişinin bir araya geldiği gecede Gemlik Gücüm Spor Kulübü Yönetim Kurulu 2013-2014 sezonun da yapılan tüm aktiviteleri kısa bir slayt ile gerçek destekçilerine teşekkür etti.

Bursa Vali Yardımcısı Sayın Bilal ÇELİK Gemlik Gücüm Spor' un sportif ve sosyal projelerle Gemlik ‘in ismini iyi şekilde temsil etmesi ilçe adına önemli olduğunu , genç nesillerin önlerinde rol ve model oluşturacak bir takımın olmasının çok önemli olduğunu , Gemlik Gücüm sporun başarılı bir sezon geçirmesinden dolayı sporcu velilerine ve destekçilere teşekkür ederim. İnşallah Gemlik ekibinin bu başarışı artarak gider önce 2.lig sonra 1.lig niye olmasın ifadelerini kullandı.

Gemlik Kaymakamı Sayın Cahit Işık Konuşmasında Okul sporları ,Bireysel sporlarda ve Gemlik Gücüm spor' un başarıları İlçemiz adına gurur verici olduğunu. Gemlik'in gençlerine sahip çıkıldığında başarılı sporcuların milli takımlarda boy göstermesi ve alacakları başarılı sonuçlarla ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır. Gemlik Gücüm Spor' un yakaladığı bu başarıda pay sahibi olan tüm destekçilere teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

Bursa Sheraton otelde konuşmaların artından Gemlik Gücüm Spor Kulübü yöneticileri 2013-2014 Sezonunda 9 Yönetici ,273 Sporcu ,7 Antrenör ,5 Teknik Personel,5 Branş ,8 Sosyal Proje ,2570 Saat Antrenman ,28 Hazırlık Müsabakası , 67 Resmi Müsabaka , 9000 Seyirci 899 740 okuyucuya ulaşan Yerel ve Ulusal Basında 1494 Haber ve www.gucumspor .com ‘da 405 090 ziyaretçi ve Tüm Branşlar da Hazırlık ve Resmi Müsabakalarda 11 farklı ilde yaklaşık 27500 km mesafe14 Gün Konaklama 1200Yemek 14500 Su ve 8 Sosyal proje ile 1100 bireye ulaşarak Gemlik'in Türkiye'ye Açılan Penceresi olacaklarını belirterek samimi ortamda geçen gece geç saatlere kadar devam etti.

Gemlik Gücüm Spor Kulübü 2014-2015 sezonunda mücadele edeceği TB3L'den TB2L'ye çıkmak için ara vermeden çalışmalara devam edecek.

Gemlik ekibi TB2L hedefi için A takımda yapılacak birkaç teknik ve oyuncu transferleri ile güçlü bir kadro kuracağı sinyallerini verdi.
 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250