Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Gemlik Basketbol, Gökhan Şenol'u tuttu...

2016/2017 sezonunda Türkiye Basketbol Erkekler Basketbol Liginde mücadele ederek 1 senesinde yarı finale kalma başarısı gösteren Gemli Basketbol Kulübü 2017/2018 sezonu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gemlik Basketbol, Gökhan Şenol'u tuttu...
Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut yaptığı toplantı sonunda kulüp menfaatleri doğrusunda güçlü bir kadro kurmak için çalışmalara başladı. Bu çalışmalar doğrultusunda ilk önce büyük fedakârlık gösteren Gökhan Şenol ile 2017/2018 sezonu için tekrar anlaşmaya vardı.
"Bir sene daha bu takımda olmaktan onur ve gurur duyuyorum." diye sözlerine başlayan Gökhan Şenol "Sayın başkanımız Berkay Bulut, Şahmeran Çelenkoğlu ve menajerimiz Yahya Gümüş 'e bir borcum var. Önümüzdeki sezon onların desteğiyle yarım kalmış işimizi tamamlayıp Gemlik Basketbolu hakkettiği yere taşımak için elimden geleni yapacağım" diye sözlerini tamamladı.

"Kurulduğumuz ilk günde verdiğimiz sözleri yerine getirmek için yola devam ediyoruz" diyen Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut "önümüzdeki sezon basketbolda ve voleybolda başarılı bir sezon geçirmek için yönetim kurulu ile büyük bir uyum içinde çalışmalara devam ediyoruz. Öncelikli olarak basketbolda sporcumuz Gökhan ile yola devam etmekten dolayı mutluyum. Antrenör konusunda kulüp menfaatlerine doğrultusunda bizi hedeflerimize taşıyacak hocamız ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu doğrultuda kadro yapısına uygun sporcu kardeşlerimiz ile transfer görüşmelerimiz devam ediyoruz. Voleybolda bilindiği gibi 2.ligde ilçemizi temsil edeceğiz bu konuda yoğun çalışmalar doğrultusunda önemli isimler ile anlaşma zemini oluşturulduk" dedi.



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250