Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na sponsor

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın sponsoru Türk Nippon Sigorta oldu. Anlaşma, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen basın toplantısında duyuruldu.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na sponsor

 2 Aralık’ta Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasına Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı Kaptanı İsmail Ar, Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm ve Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı oyuncusu Maşide Cesur katıldı.

‘BÜTÜN YÖNETİM KADROMUZ GALATASARAYLI’

Basın toplantısında konuşan Dr. E. Baturalp Pamukçu, “Tarihi başarılarla dolu, Engelsiz Aslanlar olarak bilinen Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na sponsor olduğumuz için çok mutluyuz. Şirketimizin bütün yönetim kadrosu Galatasaraylı, bundan dolayı daha da mutluyum. Umarım bu ilişkimiz uzun soluklu olur ve takımımız bizim katkımızla başarılarını artırır. Galatasaray Spor Kulübü’ne bize bu şansı verdiği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ural Aküzüm ise, “Yıllar önce Türkiye’deki engelli yurttaşlarımızın göz bebeği olan tekerlekli basketbol şubesini kurduk. Bugüne kadar spor dünyasında en başarılı takımı oluşturduk. Türkiye’de üst üste 10 defa Süper Lig kazandık. 5 defa Şampiyonlar Ligi, 4 kıtalar arası kupa kazandık. Bu büyük başarı öyküsünü oluşturan herkese teşekkür ediyorum. Bu sene de mütevazı kadromuza rağmen ligde gayet iyi gidiyoruz. Bugün de Türk Nippon Sigorta şirketi takımımızın sponsoru oldu. Bu sebeple kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın çok faydalı olmasını ümit ediyorum” dedi.

‘ENGELLİ SPORLARINA DEĞER KATIYORUZ’

Sedat İncesu ise Galatasaray olarak engelli sporlarına değer kattıklarını belirterek, “Takımca kazandığımız başarıların ardından, sayemizde şu anda Türkiye’nin tamamı engelli sporlardan haberdar durumda. Bu sponsorluk için Türk Nippon Sigorta’ya teşekkür ediyorum. Bize desteklerinin hakkını alın terimizle vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Dr. E. Baturalp Pamukçu’ya forma hediye edildi. 3 Aralık Engelliler Günü sebebiyle Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink de basın toplantısının olduğu odaya geldi. Riekerink, bu vesileyle Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu ve takım oyuncularına çiçek verdi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250