Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ene: Sağlam bir şekilde dönmek istiyoruz

Galatasaray Doğa Sigorta’ya mağlup olarak Solgar Vitamin Türkiye Kupası’na veda eden TOFAŞ’ta Başantrenör Orhun Ene, oynadıkları oyunun mazeretinin olmadığını belirterek, “Lige verilecek arada eksiklerimizi giderip, sağlam bir şekilde dönmek istiyoruz” dedi.

Ene: Sağlam bir şekilde dönmek istiyoruz

Solgar Vitamin Türkiye Kupası çeyrek finalinde deplasmanda Galatasaray Doğa Sigorta’ya 98-81 mağlup olarak kupaya veda eden TOFAŞ Basketbol Takımı’nda Başantrenör Orhun Ene karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu. Lige verilecek aradan sonra eksikleri giderip, sağlam bir şekilde dönmek istediklerini belirten deneyimli çalıştırıcı, “Oynadığımız oyunun bana göre mazereti yok. Bir şekilde maçı kazanmayı daha çok isteyen, kazandı. Ligde herkes fiziksel olarak zorlanıyor. Hem Avrupa kupası, hem Türkiye ligi. Ama bunun için de herkes bir şekilde daha fazla özveride bulunması lazım. Gayret etmesi lazım. Bugün kazanmak için hiçbir gayretimizin olmadığı için kaybettik” dedi.

 

Türkiye liginde ve Eurocup’ta kendilerini önemli maçların beklediğini ifade eden Ene, “Şimdi ara var. Ufak sakatlıkları olan, ciddi sakatlıkları olan oyuncularımız var. Sakat sakat oynayan oyuncularımızın, sakatlığı nedeniyle oynayamayan oyuncularımızın da katılımıyla inşallah bu aradan sonra hem Türkiye ligi, hem Eurocup’ta çeyrek finalde önemli bir mücadele bizi bekliyor. İnşallah oraya eksiklerimizi gidermiş, sağlam bir şekilde tam kadro çıkarız” şeklinde konuştu.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Erkekler Türkiye Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250