Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Dostluk Spor Anneler Günü'nü Muğla'da kutladı

Dostluk Spor Kulübü Final 8 için bulunduğu Muğla'da Anneler Günü'nü kutladı.

Dostluk Spor Anneler Günü'nü Muğla'da kutladı

Kulüp Başkanı Hikmet Tekiroğlu, Onursal Başkan Yunus Hacıkerimoğlu ve Kurucu başkan Emin Kızılay'ın sporculara özel olarak tek tek gül hediye ederek sporcuların Anneler gününü kutladı.

Kulüp başkanı Hikmet Tekiroğlu;  Annelerimizin bir gün değil hergün hatırlanması gerektiğini anımsatan Tekiroğlu, Cennet Annelerimizin Ayagının altındadır, sporcularımızdan Hande değerli bir Anne ve kalan hepsi değerli Anne adayıdır. Hepsinin bu özel gününü kutlarım ve Aslan yürekli sporcularımıza müsabakalarda başarılar diliyorum dedi.

Takımın antrenörü Davut Güngör, öncelikle Rahmetli Annemin ve tüm annelerin Anneler  gününü kutluyorum. Annelik zamanla anımsanacak bir değer değil, her an saygı duyulması gereken, heran saygınlıģı hürmetle gösterilmesi gereken bir değerdir. Anne adayı tüm kadınlarımızın, sporcarımızın ve tüm anne adayı sporcarın Anneler gününü kutluyorum.

Final 8 yani 1.Lige çıkma müsabakaları için geldiğimiz Muğla da hedefleri olan, inatcı, karakterli ve mücadeleci sporcularıma güveniyorum, burada önemli başarılar elde edeceklerine inanıyorum diyerek sözlerini tamamladı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250