Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Çekmeköy Belediyespor, Dostlukspor'u mağlup etti

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi (TKB2L) E Grubu’nda hedefini birinci lig olarak belirleyen Çekmeköy Belediyesi , gruptaki ilk maçında Dostluk Spor’u 17 sayı farkla mağlup etti.

Çekmeköy Belediyespor, Dostlukspor'u mağlup etti

Karşılaşma öncesinde yapılan seramonide teröre lanet yağdı. Taraftarlar hep bir ağızdan terörü kınarken Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımı sahaya ’Terörü Lanetliyoruz’ pankartıyla çıktı.
Çekmeköy ekibi, ilk yarıyı 39-25 önde kapattı. İkinci yarıda da sert savunmasını sürdüren Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, üçüncü çeyreği 55-38 önde kapattı. Son periyotta hakem triosunun da etkisiyle maçın sertliği oldukça arttı. Dostluk hücumlarında etkili savunması ve aldığı ribauntlarla pota altına adeta set çeken Betül, hücumlardan boş dönen Çekmeköy ekibini savunmadaki etkili oyunuyla bu dakikalarda ayakta tuttu. İki ekibin de sayı bulmakta zorlandığı son periyotta Kaptan Melek kaptığı toplarla gerçekleşen hızlı hücumlarda bulduğu sayılarla Dostluk Spor savunmasını yıprattı. Melek ve Tuğçe ile üç sayı çizgisinden bulduğu sayılarla farkı açan Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol takımı parkeden 69-52 galip ayrıldı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250