Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Bursaspor transfere başladı

Bursaspor Basketbol iç transferde Can Özcan ve Ali Işık ile sözleşme yenilerken, dış transferde Gökhan Aydın ve Recep Doğrusöz'ü kadrosuna kattı.

Bursaspor transfere başladı

Bursaspor Basketbol Şubes Başkanı Sezer Sezgin "2018-2019 Türkiye Basketbol Ligi'nde devam edecek Bursaspor Basketbol Takımımız camiamıza hayırlı olsun. Zorlu bir süreçten geçtik, bildiğiniz gibi ülkemizin ve kulübümüzün mali durumlarından dolayı bazı söylentiler gündemdeydi. Bugün iç transferde iki,dış transferde iki oyuncuyla sözleşme imzalıyoruz. Kurmuş olduğumuz mütavazi kadroyla yine bu ligte çok iyi işler yapacağımıza eminim" dedi.

İsim sponsporluğu sorusu üzerine Sezer Sezgin şöyle devam etti: "Öncelikle Durmazlar ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu devirde nadir insanların yapacaklarını yaptılar. Artık adımız Bursaspor. İsim sponsorluğu bütçemize ek olması için bıraktılar ancak maddi anlamda aynı desteklerine devam edecekler. Biz bir isim sponsoru bulup bütçemizi artırmak istiyoruz. Şehrin ileri gelenlerine bir mesajımız var bu takımı yalnız bırakmasınlar. Bu takım dört yılda zor şartlarda çok önemli işler yaptı. Bunu taraftarını yanına alarak yaptı. Herkesin desteklerine ihtiyacımız var."

"Bildiğiniz gibi üst ligten çekilen takım oldu, bir kaç takım daha sıkıntılı süreç yaşıyor. Biz hem TBL hem de Süper Lig için takım kuruyoruz. Bu isimler Süper Lig kadromuzda da olacaktı. Eğer üst ligten bir davet gelirse seve seve değerlendiririz."




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250