Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Burcu Kebir: Şampiyon ''kadınlar'' olacak

Becker 35 Albatros Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Kebir, TKB2L’de, 7-15 Mayıs Tarihlerinde Muğla’ da oynanacak sekizli finallerde kazananın “kadınlar” olacağını söyledi. Finallerde rakip olarak mücadele edilse de, spora gönül veren, özellikle de kadın basketbolunu destekleyen tüm takımların aslında ortak bir amaca hizmet ettiğini vurgulayan Kebir; sekizli finallerde mücadele edecek tüm takımlara başarı diledi.

Burcu Kebir: Şampiyon ''kadınlar'' olacak

Becker 35 Albatros’un sezon boyunca üstlendiği toplumsal sorumluluk projelerinin her zaman içinde olan ve pek çok projenin hayata geçmesine katkı sağlayan Burcu Kebir,  “Bu sezon toplumun her kesimine 35 Albatros camiası olarak elimizi uzatmak istedik. Zorlu ve yoğun bir programa aldırmadan kuruluş ilkelerimize uygun projeler geliştirdik ve bu projeleri hayata geçirdik. Albatros kuşuna ihtiyaç duyan herkesin yanında olmayı görev bildik. Kadın eşitliği için toplumun her alanında verilen mücadelenin, kulüpler nezdinde de sürdürüldüğünü görmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Kadınların, spor alanında temsil edilmesi bizim için sportif başarıdan çok daha önemli. Bu anlamda Muğla’da düzenlenecek Final Eight mücadelelerini, kulüp başarısı olarak görmemek gerekir. Hangi kulüp kazanırsa kazansın aslında bu mücadelenin tek galibi kadınlar olacaktır” dedi.

Erkek egemen bir spor dalında, kadın basketbolunu destekleyerek, çok zor şartlarda mücadele eden, tüm zorluklara göğüs geren kulüplerin, hayatın her alanında olduğu gibi, fırsat verildiğinde sporun her dalında kadınların da başarılı olabileceğini kanıtladığını ifade eden Burcu Kebir, Muğla’da oynanacak final maçlarının dostluk atmosferinde geçmesini diledi. TKB2L’de şampiyonluk mücadelesi verecek takımların yaşadığı zorluklara rağmen kaybolmayan mücadele azminin sporun kardeşliği ile birleşerek izleyenlere unutulmaz bir heyecan yaşatmasını beklediklerini ifade eden Kebir; “Bu yarışta, büyük-küçük takım yok, her türlü zorluğa rağmen vazgeçmeyen, mücadele azmini canlı tutarak basketbolun değerini yükselten, basketbola gönül vermiş çok değerli kulüpler var. Dileğimiz izleyenlerin basketbola doyacağı, sakatlığın olmadığı fair-play kurallarının ihlal edilmediği bir mücadele olması. Sonuç ne olursa olsun kazanan “kadınlar” olacak ve 1.’lik kupası kadınların elinde, kadınlar için kalkacak”  dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250