Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Banvit'in Türkiye Kupası görücüye çıktı...

Banvit Basketbol Kulübü tarihinde ilk kez kazandığı Türkiye Kupası'nı Banvit A.Ş. kurucusu Vural Görener ve eşi Gülgün Görener'e götürürken daha sonrasında Banvit A.Ş.'ye giderek Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener ve çalışanlar ile paylaştı.

Banvit'in Türkiye Kupası görücüye çıktı...

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Sportif  Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz, Baş Antrenör Sasa Filipovski ile oyunculardan Gasper Vidmar, Jordan Theodore, Tolga Geçim ve Furkan Korkmaz, Banvit A.Ş. kurucusu Vural Görener ve eşi Gülgün Görener'i evinde ziyaret etti.


Takım kaptanı Gasper Vidmar ilk kez kazanılan kupaya ithafen özel olarak yaptırılan 1 numaralı şampiyonluk formasını ve Türkiye Kupası madalyasını Vural Baba'ya verirken duygulu anlar yaşandı. Sonrasında ise hep birlikte şampiyonluk pastası kesildi ve daha nice başarı dileklerinde bulunuldu.


Vural Görener ziyaretinden sonra takım olarak Banvit A.Ş. tesislerine geçen Banvit Basketbol Kulübü yönetim, teknik ekip ve oyuncuları burada şirket çalışanları ile bir araya geldi. Türkiye Kupası şampiyonluğu ''Şampiyon Banvit'' sesleri eşliğinde hep beraber kutlanırken ilgi odağı kupa ve oyuncular oldu. Daha sonra şirket çalışanları kupa ve oyuncular ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler.


Banvit, şirket çalışanları ile bir araya geldikten sonra 23 yıllık kulüp tarihinde ilk kez kazanılan Türkiye Kupası'nı Banvit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener ile paylaştı. Takım kaptanı Gasper Vidmar ve takımın yıldız oyuncularından Jordan Theodore Ömer Görener'e 1 numaralı şampiyonluk formasını ve Türkiye Kupası madalyasını takdim ettiler. Daha sonrasında ise takım olarak hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaret sona erdi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Erkekler Türkiye Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250