Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

02-04-2021 GENEL

BAD’în adı BAKAD, başkanı Erdül oldu

Basketbol Adamları Derneği, genel kurul ile ismini BAKAD (Basketbol Adamları-Kadınları Gençlik Spor Kulübü Derneği) olarak değiştirdi.

BAD’în adı BAKAD, başkanı Erdül oldu

“Misyonumu tamamladım. Gönül rızasıyla, gözüm arkada kalmadan BAD başkanlığını en güzel yerde teslim ediyorum” diyen derneğin 17 yıllık başkanı Avni Erboy, genel kurulda üyelerin tüm oylarıyla Onursal Başkanlığa getirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde derneğin yeni başkanı Sezayi Erdül oldu. 
1993 yılında Basketbol Adamları Derneği  (BAD) olarak kurulan 8 yıl önce de Gençlik Spor Kulübüne dönüştürülen derneğin korona virüs önlemlerinin alındığı olağan genel kurulunda tek liste ile seçimlere gidildi. 17 yıllık başkan Avni Erboy’un aday olmadığı seçim sonunda Yönetim Kurulunu Sezai Erdül (Başkan), Hüseyin İlker Arol (İkinci Başkan), Erdal Taşkıran (Genel Koordinatör-Sayman), Nergiz Erdül (Genel Sekreter), Doğan Kesimler, Emre Dağdelen ve Nuh Mehmet Çelebi oluşturdu. 
Denetim Kurulunu da Selçuk Mete Yazıcı, Suavi Yardımoğlu ve Ali Ergöçmez seçildi.
Genel kurulda üyelerin tamamının oylarıyla dernek isminin verilen önergeyle Basketbol Adamları ve Kadınları Gençlik Spor Kulübü Derneği (BAKAD) olarak değiştirilmesine karar verildi.
Verilen önergeyle derneğin 17 yıldır başkanlığını özveriyle yürüten Avni Erboy’un derneğin onursal başkan olarak seçilmesi genel kurul üyelerinin oylarıyla kabul edildi. 
Yeni başkan Sezayi Erdül, üyelere teşekkür konuşmasınında şöyle dedi:
“Derneğimizin hedefleri basketbolu bir iktisat dalı olarak düşündüğünden dolayı spor okulları açmak basketbol branşının daha ileriye götürmesi için çaba göstermek. BESYO’da Eğitim gören öğrencilerin antrenörlüklerinden faydalanarak onların staj yapmasını sağlamak. Resmi ve özel okul kolejlerle çalışmalar yapmak hedeflerimiz içindedir. Kadın ve erkek veteran sporculara basketbol oynama alanları ve organizasyonları katılmaları için olanak yaratmak hedeflerimizin bir kısmını içermektedir.”

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250