Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

30-09-2021 THY EUROLEAGUE

Anadolu Efes Euroleague'de sezonu Real Madrid deplasmanında açıyor

THY Euroleague 2021-2022 sezonu ilk haftasında son Şampiyon Anadolu Efes bu akşam deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak.

Anadolu Efes Euroleague'de sezonu Real Madrid deplasmanında açıyor

Wizink Center’da oynanacak olan mücadele saat 21:45’te başlayacak ve beIN Sports Haber kanalından naklen yayınlanacak. Anadolu Efes geçtiğimiz sezon play off’ta Real Madrid’i 3-2’lik seri ile geçmiş ve ardından Final Four’da şampiyonluğa ulaşmıştı.

Karşılaşma öncesi Ergin Ataman “Sezona zorlu Real Madrid deplasmanı ile başlıyoruz. Çok saygı duyduğumuz bir coach ve takıma karşı iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Real Madrid’de geçen sezona göre değişen 3-4 oyuncu var, biz ise sakat oyuncularımızın maç saatindeki durumuna göre sadece bir değişiklikle çıkıp organize basketbolumuzu yansıtmaya çalışacağız. Sezon başı itibarıyla henüz tam formda olmasak da en iyi mücadeleyi verip kazanarak başlamak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon Madrid’de oynadığımız üç maçı da seyircisiz oynamıştık. Şimdi Real Madrid taraftarının karşısına şampiyon takım olarak çıkmak bizim için gurur verici. Umarım taraftarların oyundan keyif aldığı bir maç olur.” açıklamasında bulundu.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250