Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

1.Safter Karabağlı Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası tamamlandı

İzmir Büyükşehir Belediyepor'un unutulmaz başkanlarından Safter Karabağlı anısına Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası düzenlendi.

1.Safter Karabağlı Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası tamamlandı

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün geçtiğimiz yıl vefat eden eski başkanlarından Safter Karabağlı anısına Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvasının ilk günüde İzmir Büyükşehir Belediyespor, Balıkesir Büyükşehir Belediye Tekerlekli'yi 77 - 72 mağlup etti.
Günün ikinci maçında ise Kardemir Karabük, İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 63 - 60 mağlup etti.

Turnuvanın  ikinci gününde ise Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabük'ü 14 sayı farkla 67-53 mağlup etti ve turnuvada zirveye çıktı.

Turnuva sonrasında Mine Karabağlı katılan takımlara ve turnuvayı takip eden sporseverlere yapmış olduğu teşekkür konuşmasının ardından, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Genel Koordinatörü Zeynel CANOL ile birlikte katılan takımlara 1. SAFTER KARABAĞLI Turnuvası anısına birer şilt verdi.

Turnuvanın son gününde İzmir Büyükşehir Belediye ile Balıkesir Büyükşehir Belediye arasında yapılan özel maçta da,  İzmir Büyükşehir'in son iki periyotta yapmış olduğu tam saha pres ile oyunu kendi lehine çevirerek rakibini ikinci maçta da 68-63 yenmeyi başardı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250